8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Gazeteciler kurban kesti

Kuş gribinin görülmesinden sonra Doğubayazıt'a gelerek görev yapan yerli ve yabancı basın mensupları aralarında para toplayarak kurban kesti.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kuş gribi vakasını takip eden basın mensupları bayramı ailelerinden kilometrelerce uzakta kutladılar. Kuş gribinden üç çocuğunu kaybeden Koçyiğit ailesinin kabristanı ziyaret etmesini takip eden gazeteciler, kaldıkları otele döndüklerinde kendi aralarında para toplayarak kurban alıp kesti.

Doğubayazıt Kaymakamı Abdulrauf Ulusoy'un da hazır bulunduğu kurban kesiminden sonra yerli ve yabancı basın mensupları kurban etini çocuklarını kaybeden Koçyiğit ailesine gönderdi.

Doğubayazıt Kaymakamı Abdulrauf Ulusoy, gazetecilerin bayramını tebrik ederek, "Yaklaşık bir hafta 10 gündür burada bizimle görev yapıyorsunuz. Ailelerinizden, eşiniz ve çocuklarınızdan kilometrelerce uzakta burada bizim ve halkın sesini bütün Dünya'ya duyurdunuz. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerken, bayramınızı kutluyorum. Yaptığınız işle en az kurban kesmek kadar hayırlı bir iş yaptığınıza inanıyorum." dedi.

Kaymakam Ulusoy, Kurban Bayramı nedeniyle Koçyiğit ailesine bin 500 YTL. (1 milyar 500 milyon) para ile gıda ve yiyecek yardımı yaptıklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 16:34:39
Güncelleme :15 Ocak 2006 Pazar 12:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?