9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Hastalara e-mail hizmeti

Palandöken Devlet Hastanesi, www.palandokendh.gov.tr adresli internet sitesi üzerinden yatan hastalar için e-mail gönderilmesini sağladı.

Hastaneye gelemeyen hasta yakınlarının bu sayede hastalarıyla iletişim kurabileceğini söyleyen Başhekim Uz. Dr. Recep Almacı, "Özellikle şehir dışındaki hasta yakınları için tasarladığımız bu çalışmanın büyük ilgi göreceğini umuyoruz" dedi.

Palandöken Devlet Hastanesi'nin www.palandokendh.gov.tr adresli internet sitesi, yatan hastalara e-mail hizmeti vermeye başladı. Başhekim Almacı, site içerisinde kurulan "Yatan hastalarınıza mesaj gönderin" başlıklı linkle, özellikle kent dışındaki hasta yakınlarının hastalarına ulaşabileceklerini dile getirdi. Başhekim Almacı, "Bu yönde talep gelince biz de hemen değerlendirdik ve yeni kurduğumuz sitemize böyle bir hizmeti ekledik. Hastaneye gelemeyen veya şehir dışında olan vatandaşlarımız bundan böyle yatan hastaları için mesajlarını gönderebilecekler. Biz de gönderilecek olan bu mesajları hemen zarflayıp sahiplerine ileteceğiz" diye konuştu.

Sitede ayrıca doktorlara ulaşmak için de bir mesaj linki açtıklarını kaydeden Başhekim Almacı, "Çeşitli rahatsızlıklarından dolayı hastaneye gelmekte çekinen veya hastalıkları konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlarımız için de sitemiz için de soru-cevap bölümü oluşturduk. İsteyen herkes buraya başvurup rahatsızlığı hakkında ya da herhangi bir hastalık hakkında uzman doktorlarımızın görüşlerini alabilecekler" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 15:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?