7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Palandöken'den köy yollarına asfalt

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Palandöken Belediyesi, Mahalli İdareler Kanunu ile mahalle haline dönüştürülen ve Palandöken Belediyesi'ne bağlanan köy yollarında asfalt yamalama çalışması yapıyor.

Kümbet Köyü yolunun bozulan kısımlarını asfalt yamalaması ile tamir eden Palandöken Belediyesi ekipleri, diğer köy yollarını da gözden geçiriyor. Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, "Birkaç ekiple hem şehre hem de mahallemiz olan köylere hizmet götürüyoruz.

Kısıtlı imkanlarla hizmet yapmaya çalışıyoruz. Köylerde mahalle olarak belediyelere bağlanınca belediyenin giderlerinde ister istemez bir artış söz konusu olmuştur. Köylerde bizim birer mahallemizdir artık. Onlarda bizden hizmet beklemektedirler. Belediye olarak oralara hizmet götürmek mecburiyetindeyiz. Gelirlerimizin arttırılmasını istiyoruz.

Kaynak aktarımı bekliyoruz. Yapacak çok şey var. Amacımız görev süremiz içerisinde vatandaşa dolu dolu hizmet sunmaktır. Belediyecilik hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmektir. Modern ve çağdaş şehirciliği vatandaşa sunmaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 21:40:05
Güncelleme :1 Aralık 2005 Perşembe 21:43:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?