6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Tüpgaz sobalı toplantı

Erzurum İl Genel Meclisi salonunun bulunduğu Özel İdare İş Merkezi'nde kaloriferler yanmayınca meclis toplantısı tüp gaz sobaları yakılarak yapılabildi.

Fakirullah Temir başkanlığında bugün toplanan İl Genel Meclisi üyeleri, salonda tüp gaz sobası yakarak ısınmaya çalıştı. Meclis kürsüsünün arkasına ve önüne konulan iki sobayla ısınmaya çalışan meclis üyeleri ilginç görüntüler oluşturdu.

İl Genel Meclisi Başkanı Fakirullah Temir, binanın doğal gaza geçmesi sebebiyle çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bu geçiş sürecinde meclis toplantılarımızı yapabileceğimiz bir salon bulamadık. Arayışlarımız sürüyor. Kaloriferler yanmadığı için doğal olarak salonumuz da soğuk oluyor. Bunun için arkadaşlarımız böyle bir çözüm düşünmüş" dedi.

Salonda üşüdüklerini söyleyen meclis üyeleri ise "Her şeye rağmen soğuk altında halkımıza hizmet için buradayız. Tüp gaz sobaları meclis salonunu kısmen ısıtıyor. Kaloriferler yanıncaya kadar çaresiz çalışmalarımızı soba yakarak burada devam ettireceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 16:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?