9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Uçak seferleri iptal edildi

Erzurum'da yoğun sis ve havaalanındaki buzlanma sebebiyle Erzurum'a yapılması gereken uçak seferleri iptal edildi.

İstanbul'dan bugün Erzurum'a gelmesi gereken 2 uçak seferi iptal edilirken, Ankara'dan Erzurum'a gelmesi gereken 1 uçak da Kars'a iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sahiba Gökçen Havaalanı'ndan Erzurum'a saat 10.10'da hareket etmesi beklenen TK 926 sefer sayılı uçakla, Atatürk Havaalanı'ndan saat 11.10'da kalkması gereken TK 4666 sefer sayılı uçak, pistteki buzlanma ve yoğun sis sebebiyle iptal edildi.

Bu arada, Ankara'dan saat 09.35'de kalkması gereken 4668 sefer sayılı uçak seferinin de hava muhalefeti nedeniyle önce iptal edildi, ardından yolcuların isteği doğrultusunda uçak Kars'a iniş yaptı.

Sabah iptal edilen Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan yapılması gereken THY uçağı ise akşam saatlerinde Erzurum Havaalanı'na iniş yaptı. Dün geceden itibaren Erzurum'da bekleyen yolcular ise havaalanında THY yetkililerine tepki göstererek, uçağa binmek istemedi.

Atatürk Havaalanı'ndan gelmesi gereken THY İstanbul uçağı ise Kars havaalanına indi.
Uçaktaki 148 yolcunun otobüslerle Erzurum'a getirilirken, söz konusu uçakla Ankara ve İstanbul'a gidecek yolcuların da otobüslerle Erzurum'dan Kars'a taşındığı bildirildi.

Öte yandan, Onur Air'e ait bugün yapılması gereken tarifeli 2 uçak seferiyle birlikte dün yapılamayan bir sefer de bugün normal olarak yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2006 Pazar 17:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?