9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Vali Güvenç'ten golf sahası isteği

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, bugün Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ederek, Erzurum'a golf sahası yapımı için arazi tahsisi ve destek istedi. 

Dünyanın gelişmiş ülkelerinin, golf sporundan ve buna bağlı olan turizmden büyük gelirler elde ettiğini belirten Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunun, genellikle zengin sporu olarak bilindiğini, ancak dünyada ve Türkiye'de golfe karşı ilginin giderek arttığını belirtti. Dünyadaki golf turizmi pastasından Türkiye'nin de payını alması için bu sporun altyapısını güçlendirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Ağaoğlu, bu sebeple Erzurum'a da bir golf sahası kazandırmak istediklerini söyledi. Ziyarette, Türkiye Golf Federasyonu'nun talebine sıcak baktığını söyleyen Vali Celalettin Güvenç ise, elinden geleni yapacağını kaydetti. 

Öte yandan, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin, Vali Güvenç'i ziyareti sırasında İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar da hazır bulundu.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 20:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?