6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Yuvadaki çocuk ölümü

Erzurum'da dün 0-6 yaş grubu çocukların barındığı Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nda 13 aylık bir bebeğin ölümünün ardından, bugün bir açıklama yapan Erzurum Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Kılıç, cenazenin defni için Ardahan'da yaşadığı öğrenilen annesinden haber beklendiğini söyledi.

Aziziye Araştırma Hastanesi morgunda bekletilen cenaze için dün akşam saatlerinden itibaren annesi Saniye Akdeniz ile jandarma ekiplerinin irtibatta olduğunu belirten İl Sosyal Hizmetler Müdürü Kılıç, "Oradan gelecek haber doğrultusunda cenazeyi defnedeceğiz. Annesi istemezse Erzurum'da biz defnedeceğiz" dedi.

Öte yandan, ölüm olayı sonrasında izlediği haberlerden dolayı başka bir yuvadaki çocuğun da psikolojik olarak rahatsızlanması sonucu dün hastaneye kaldırıldığını ve önemli bir şeyi bulunmadığı için taburcu edildiğini de ifade eden Kılıç, "Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam ediyor. Çocuklarımız olaydan sonra bugünde sağlık kontrolünden geçirildi. Yurdumuzda durum normale dönmüştür" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 13:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?