3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Aile şirketleri kurumsallaşma peşinde

Denizli Sanayi Odası Genç Sanayiciler Birliği üyeleri, "Aile Şirketleri Kurumsallaşma, Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu seminerde, aile içi şirketlerin sorunlarını tartıştı.

Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu'nda Denizli Sanayi Odası Genç Sanayiciler Birliği üyeleri, aile içi sorunları tartışarak sorunlara çözüm aradı. Panelin açılış konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, aile içi şirketlerden bir an önce kurtularak şirketlerin kurumsallaşması gerektiğini belirtti.

Gelecekte karşılaşacak sorunların daha önceden önlem alınarak çözülmesi gerektiğini belirten Keçeci, "Bu sorunları birebir öğrenmek ve bunları hazmetmek zorunda olduğumuz için çalışmalar yapmak zorundayız. Biz bu çalışmaları aynı şekilde götürürken, sizlerin daha iyi bir sanayici olması için bu konuların üzerinde duruyoruz" dedi.

Panele konuşmacı olarak katılan Erbakır İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Pakdoğan, genç iş adamlarının sorumluluklarının her geçen gün daha da arttığını belirtti. Sanayicilerin işlerinde başarılı olduğu takdirde, Türkiye'nin gelişmiş ülkeler arasında yer alabileceğini belirten Pakdoğan, "Türkiye'nin genç iş adamlarına ihtiyacı vardır. Sizler iş kapılarını arttırdıkça, bizler iş bulabileceğiz. Ben çalıştığım bir işi bırakabilirim, ama siz çalıştığınız işe her zaman sahip çıkmak zorundasınız ve benden daha fazla çalışmalısınız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından panele konuşmacı olarak katılan CSA Holding Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Direktörü Çoşkun Savcı, "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu bir seminer verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 03:35:03
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 03:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?