3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Adrenalin Derneği'nde motor sporları

Doğa sporlarında faaliyet gösteren Denizli Adrenalin Derneği bünyesinde yamaç paraşütü, rafting, paintball, atçılık, kayak, tracking ve model uçaktan sonra motor sporları adı altında yeni bir komisyon kuruldu.

Pamukkale kuzey kapısında Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda katılımcıya, komisyonun çalışmaları tanıtıldı.

Adrenalin Derneği'nin çalışmalarını takip ettiğini söyleyen Vali Gazi Şimşek, derneğe ait ATV araçlarıyla arazide kısa bir de gezinti yaptı.

ATV aracının her türlü yol ve arazi koşullarında gidebilen son derece güçlü, kullanımı zevkli bir araç olduğunu belirten Adrenalin Derneği Motor Sporları Komisyonu Başkanı Taşkın Köseoğlu, ATV'nin 400 cc'lik motoruyla inanılmaz keyifli bir arazi motoru olduğunu ve 4 veya 2 çekerli çeşitlerinin piyasa da bulunduğunu söyledi.

ATV'lerin 1.5 ton çekme kapasitelerinin de olduğunu belirten Köseoğlu, araca 3 kişiye kadar binilebildiğini ve 60-70 derecelik açılara sahip her türlü arazide rahatlıkla kullanılabildiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 14:45:33
Güncelleme :30 Eylül 2005 Cuma 11:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Esenduran IP: 85.103.9.xxx Tarih : 22.09.2005 15:31:27
Denizli adrenalin derneğinin çalışmalarını zevkle takip ediyoruz.Yamaç paraşütü rafting gibi orjinal ve fazla tanınmayan spor dalları ile ilgili aktiviteler düzenleniyor. Bunlar sadece Denizlide değil Türkiye'de çok tanınmayan spor dalları. Bu tür organizasyonların Denizli'nin tanıtımı açısından etkili olacağını düşünüyorum. Denizli halkı mümkün olduğunca bu organizasyonlara destek olmalı ve ilgi göstermelidir. Adrenalin Derneğine çalışmalarında başarılar diliyorum. Mustafa Esenduran