5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizlispor Başkanı'ndan açıklama

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, ligde kimin ne yaptığının herkes tarafından bilindiğini, bu konuda isim vermeyeceğini söyleyerek, "Ben adresi gösterdim. Türkiye'de isim verirsen, verdiğinle kalırsın" dedi. 

Denizlispor'un ligde kalacağı konusunda inancını hiç kaybetmediğini söyleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, "Göreve geldiğimizde Denizlispor, zor günler yaşadı, ama ligde kalma inancımızı ligin son maçının son dakikasına kadar kaybetmedik. Devre arasında iyi transferler yaptık. Bu transferlerle hem havamız hem de futbolumuz değişti ve iyi futbol oynamaya başladık. İkinci yarıda iyi maçlar kazandık. Birtakım şanssızlıklar ve olmaması gereken şeyler oldu. Neticede son maça kadar ligde kalma mücadelesi verdik" diye konuştu. 

Denizlispor'un ligde kalacağına inancından bir gün, birsantim bile sapmadığını, Fenerbahçe maçına çıkarken dahi aynı düşünceleri taşıdığını belirten Başkan İpek, "Ligde kaldığımız için mutluyuz. Bu takımın Süper Lig'de kalması hem Denizli hem de Türkiye için çok önemli. Denizlispor küme düşseydi, Türk futbolu küme düşerdi. Çünkü fair play'in en iyi işlediği, futbol adına güzel şeylerin yaşandığı yer Denizli'dir. Böyle bir takımın ligde kalmaması kötü olurdu. Teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Bileğimizin hakkıyla ligde kaldık" dedi. 

Daha önce ligin son maçından sonra ligde kalsalar veya düşseler dahi önemli açıklamalar yapacağını ve kimlerin ne yaptığını isim isim açıklayacağını söyleyen Başkan İpek, bu konu ile ilgili soruya ise, "Ben isim vermem, Çünkü herkes kimin ne yaptığını iyi biliyor. Ben adresi gösterdim. Herkes az çok tahmin ediyor. Çünkü Türkiye'de isim verirsen, verdiğinle kalırsın" şeklinde cevap verdi. Başkan İpek, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve Genel Menajer Can Çobanoğlu dahil hiç kimseyle bir görüşme yapmadıklarını, biraz dinlendikten sonra, başta yönetim kurulunu güçlendirme olmak üzere birçok konuda çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 13:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?