5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizlispor'da Selahattin şoku yaşandı

Denizlispor'da golcü futbolcu Selahattin'in 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
 
Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne mağlup olan Denizlispor'da golcü futbolcu Selahattin'in sakatlanmasının şoku yaşanıyor. Golcü futbolcu Selahattin'in sakatlığı sebebiyle 2 ay forma giyemeyeceği öğrenildi. İki kasığında ödem oluşan golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde tedavi olmak için İsviçre'ye gideceği belirtildi. Gol sıkıntısı çeken Denizlispor'da Selahattin'in 2 ay forma giyemeyecek olması teknik heyeti düşündürüyor. Sakatlığının ciddi olduğunu ve bir an önce tedavisinin yapılması gerektiğini belirten golcü futbolcu Selahattin, "İki kasığımda da ödem oluştu. 6 maç sakat sakat oynadım. Yaşadığım sakatlık sebebiyle verimli olamıyordum. Takıma bir an önce katkı sağlayabilmem için tedavimin hemen yapılması gerekiyor" dedi.
 
Bu arada, Denizlispor'un tecrübeli kalecisi Süleyman Küçük'e Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu, konuyla ilgili kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini ancak devre arasına kadar gelebileceğini söyledi.
Öte yandan, sakatlığı bulunan Brezilyalı oyuncu Julio Cesar'ın da tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekipte futbolculara milli maç nedeniyle lige verilen bir haftalık ara dolayısıyla 3 gün izin verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 17:31:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?