5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizlispor seri peşinde

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi evinde Antalyaspor'u konuk edecek olan Denizlispor, galip gelerek 3'te 3 yapmak istiyor. 

Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor'u yenerek son 2 haftayı 6 puanla kapatan Yeşil-siyahlı ekipte, Antalyaspor maçı hazırlıkları günde tek idmanla sürüyor. Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde süren çalışmalara, tedavisi Almanya'da süren Selahattin dışında tüm futbolcular katıldı. Son 2 haftada alınan galibiyetlerle moral bulduklarını ve üst sıralara doğru çıkışa geçtiklerini belirten teknik direktör Faruk Hadzibegiç, "Antalyaspor maçı zorlu geçecek. Taraftarlarımıza bu maçta büyük görev düşüyor. Başarılarımızda önemli pay sahibi olan taraftarlarımızı bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz" dedi. Denizlispor Yönetim Kurulu ise, futbolculara ödemelerini sürdürüyor. 30 Eylül'de ödenmesi gereken 1.4 milyon YTL tutarındaki transfer taksitlerini ödeyen Yeşil-siyahlı yönetim, maç başı ve primleri de aksatmadan ödemek için çalışıyor. 

Bu arada, TFF tarafından Pazar günü saat 14.30'a alınan Antalyaspor maçı öncesi Denizlispor'da İbrahim Çelik ve Yusuf'un 3 sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyarılırken, Selahattin dışında başka eksik bulunmuyor. 

Öte yandan Denizlispor yönetimi, Antalyaspor maçı bilet fiyatlarını kale arkası 5 YTL, açık tribün 10 YTL, kapalı tribünü de 25 YTL olarak açıkladı.


iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 15:33:58
Güncelleme :25 Ekim 2006 Çarşamba 15:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?