5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sağlam, Denizlispor ile yollarını ayırdı

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, yönetimden kendisine herhangi bir teklif gelmediğini söyleyerek, "Teklif gelse dahi aynı şartlarda mümkün değil. Aynı stresi bir daha yaşamak istemiyorum" dedi. 

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Giray Bulak'ın görevine son verilmesinin ardından Denizlispor teknik direktörlüğüne getirilen ve sezon sonuna kadar anlaşma yapan Nurullah Sağlam, kendisine yönetimden herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. Sezon başında özellikle transfer konusunda yapılan hatalar nedeniyle zor günler geçirdiklerini, ilk yarıyı 13 puanla ligin sonunda tamamladıklarını belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Çok zor günler geçirdik. Kayseri Erciyesspor ve Samsunspor maçlarında alınan beklenmedik sonuçlar bizi zor durumda bıraktı. Ancak son 4 maçta topladığımız puanlarla ligde kalmayı başardık" dedi. 

Fenerbahçe beraberliği ile ligde kaldıklarını belirten Sağlam, Denizlispor yönetiminin şu ana kadar kendisine herhangi bir teklifte bulunmadığını söyledi. Teklif gelmediği için görevinin sona erdiğini ve Denizli'den ayrılacağını belirten Sağlam, "Teklif gelse bile bu şartlar altında çalışmam mümkün değil. Aynı stresi bir daha yaşamak istemiyorum. Mutlaka transferde farklı işler yapılmalı ve ekonomik kaynaklar bulunmalı. Ancak bu şekilde Denizlispor yeni sezonda rahat bir nefes alır. Öbür türlüsünü telaffuz bile etmek istemiyorum. Bu sene son dakikada kurtulduğumuz olayın, seneye de gerçekleşmesi hiç de iyi olmaz" diye konuştu. 

Fenerbahçe maçından sonra yönetimle oturup bir yemek yediklerini belirten Sağlam, "Yönetimle hiçbir görüşmem olmadı. Ben de Denizlispor'dan ayrılıyorum. Yönetimin de farklı düşünceleri olabilir ve farklı karar alabilirler. Bu konudaki net cevabı yönetim verecektir. Ben kendime bir hafta dinlenme süreci verdim çünkü çok yıprandım. Bir görüşme teklifi gelse bile bir haftadan önce görüşmeyeceğim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 11:48:50
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 19:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ünal AŞÇI IP: 85.101.0.xxx Tarih : 17.05.2006 13:30:15
Sayın Nurullah Bey Fenerbahçe Karşılaşmasında Takımı Gerçekten Çok İyi Hazırlamış. Ancak Denizli'nin Yeri Ligde İlk 5'den, 6'dan Aşağı Olamaz diye Düşünüyorum. Nurullah Bey İyi Bir Teknik Adam Ancak Denizli İle Yapamıyor. Denizli'nin Başka Bir Teknik Adam ile Devam Etmesi Kanaatindeyim... Teşekkürler ve Saygılar...