5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Başkandan taraftara çağrı

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, taraftarlardan Malatyaspor maçında takıma destek vermelerini isteyerek, "Taraftarımızın desteğiyle Malatyaspor engelini aşacağız" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Mehmet Çayan ile kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, Malatyaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, mutlaka galip gelmek istediklerini söyledi. Malatyaspor maçının zorluk derecesi yüksek bir maç olduğunu kaydeden Başkan İpek, "Bu maçı 12. adam dediğimiz taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Taraftarların maça gelerek son dakikaya kadar desteklemesini bekliyoruz. Malatya deplasmanından iyi bir neticeyle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçlarda kapılarda yoğunluk ve aksaklıkların yaşandığını, bu aksaklıkların giderilmesi için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan İpek, "Maç günü saat 12.00'de kapıları açacağız. Maç öncesi çeşitli organizasyonlarla erken gelen taraftarların hoş vakit geçirmesini sağlamak istiyoruz" diye konuştu. Engin Sar tarafından yazılan Denizlispor Marşı'nın bulunduğu 10 bin kitapçık bastırıldığını ve bu kitapçıkların maça gelen taraftarlara ücretsiz dağıtılacağını anlatan Başkan İpek, "Maç saatine kadar taraftarlarımızın bu marşı ezberlemesini ve maç boyunca söylemesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Altay'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından averajla gruptan 2. olarak yükselmenin sevincini yaşadıklarını belirten Ali İpek, "Böyle bir sonuç bekliyorduk. Denizlispor için lig daha önemli ama kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Şu anda kupa konusunda bir hedefimiz yok. Altay Kulübü'nü gösterdiği centilmen ve onurlu mücadelesi için tebrik ederim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2006 Cuma 15:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?