3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Belediyespor'da prim dopingi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da yönetim, ligin ilk yarısının son 3 maçı için kesenin ağzını açtı.

Yönetim, ilk yarının son 3 maçında galip gelinmesi halinde futbolculara 750'şer YTL prim vermeyi kararlaştırdı.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve puan cetvelinde 2. sırada yer alan Denizli Belediyespor'da gözler hafta sonu oynanacak Akseki Aromaspor maçına çevrildi. Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Konya Şekerspor karşısında alınan tek gollü galibiyetin zirveden kopmama adına kendilerine büyük moral olduğunu belirtti.

Ligde kalan 3 maçı da kayıpsız atlatmak istediklerini belirten Eraslan, "Saha şartlarının iyi olmamasına rağmen oyuncularımız iyi mücadele etti ve kazanmasını bildi. Ligin ilk yarısının bitmesine 3 hafta kaldı. Akseki Aromaspor, Göztepe ve Keçiörengücü ile oynayacağımız maçları mutlaka kazanmak istiyoruz. Sezon başında belirlediğimiz paket prim sisteminin dışına çıkarak, bu 3 maçın kazanılması halinde oyuncularımıza 750'şer YTL prim vermeyi kararlaştırdık" diye konuştu.

Akseki Aromaspor ve Keçiörengücü maçlarının Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacağını ifade eden Eraslan, "Kulüp olarak ilk kez bilet satışına başlıyoruz. Bugüne kadar her tarafı açık olan Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynadığımız için bilet satışımız yoktu. Ancak Denizli Atatürk Stadı'nda oynayacağımız karşılaşmalarda bilet satışı yapacağız. Yönetim Kurulu olarak Akseki Aromaspor maçının bilet fiyatlarını 1 YTL olarak belirledik. Bu maçta taraftarlarımızı takıma destek vermeye çağırıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 16:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?