5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bilet protestosuna biber gazı

Denizli'de, Fenerbahçe maçına bilet alamayan taraftarlar, kulüp yönetimini protesto etti. Denizli nüfusuna kayıtlı olmayana bilet satılmazken, polis gişe önündeki kalabalığı biber gazı sıkarak dağıttı.

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın oynanacak olan ve lig şampiyonunun ve düşecek 3. takımın belirlenmesinde büyük önem taşıyan Denizlispor-Fenerbahçe maçına ilgi bir hayli arttı. Sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda kişi, bilet alabilmek için Atatürk Stadı gişelerine gitti.

Gişeye ulaşmak isteyenlerin yarattığı izdiham sırasında fenalık geçirenler oldu. Bir bayan ise ezilmekten polislerin çabasıyla kurtuldu. Sonunda maç bileti alan bayan taraftar, sevinç çığlığı attı.

Bu arada, maç biletlerinin satışa çıktıktan kısa bir süre sonra bittiğinin açıklanması, yeşil-siyahlı taraftarların tepkisini çekti.

''Yönetim istifa'' şeklinde slogan atan kalabalığı polis, biber gazı sıkarak dağıttı. Biber gazından etkilenler, kısa süreli fenalık geçirdi.

Kenan Evren Bulvarı'nın bir süre trafiğe kapanmasına neden olan öfkeli kalabalık, daha sonra kulüp binasına doğru yürüyüşe geçti ve yönetim aleyhine slogan atmayı burada da sürdürdü.

KİMLİĞE GÖRE BİLET

Öte yandan, bilet alanlara önce kimlik sorulurken, sadece Denizli doğumlu olanlara bilet verildi.

Doğum yeri Sivas olduğu için bilet alamayan taraftarlardan Utku Karataş, 3 yıldır maçlara gelip Denizlispor'u desteklediğini, şimdi ise kimliğinde Sivas yazdığı gerekçesiyle kendisine bilet verilmediğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 14:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?