3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Bulak sistem değiştiriyor

Turkcell Süper Ligi'nin ilk 4 haftasını 1 puanla son sırada kapayan Denizlispor'da fatura sisteme kesilirken, teknik direktör Giray Bulak, Ankaragücü maçıyla yeni bir sisteme geçeceklerini söyledi. Teknik direktör Giray Bulak'ın göreve gelmesinden sonra en kötü günlerini geçiren ve ilk defa ligin 4. haftasını son sırada tamamlayan Yeşil-siyahlı ekipte, Ankaragücü maçıyla birlikte yeni bir oyun sistemine geçilecek.

Konyaspor maçında çok kötü bir futbol oynadıklarını ve galibiyeti hak edecek bir oyun sergilemediklerini belirten Bulak, bundan sonra oyun sisteminde değişikliğe gitmeyi kararlaştırdığını söyledi.

Sezon başından itibaren 4-4-2 sistemiyle oynayan Yeşil-siyahlılar, Ankaragücü maçıyla birlikte 3-5-2'ye dönecek. Lige verilen aradan yararlanarak sistemlerini yargılayıp yeni bir oyun anlayışı sergileyeceklerini ifade eden Giray Bulak, "Lige verilen ara özellikle bizim için çok iyi oldu. Bu süre içinde toparlanacağız. Yeni oyun anlayışımızı da oturtmuş olacağız. Kötü bir takım değiliz. Şans bizden yana değil. Ancak, her şeye rağmen toparlanıp eski Denizlispor olacağız" dedi.

Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, takımın Konyaspor yenilgisinin ardından, milli maç nedeniyle 15 günlük arayı iyi değerlendireceğini belirterek, Ankaragücü maçında çıkış yapmak istediklerini söyledi. Konyaspor maçında iyi futbol oynamadıklarını kaydeden Dalaman, ''Ligin ilk 4 haftasında sadece 1 puan alabildik. Bu tablo Denizlispor'a yakışmıyor. Bir an önce toparlanıp Ankaragücü maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan, transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlılar, Pierre Van Hooijdonk'tan haber beklerken, prensip anlaşmasına varılan Polonyalı Brozek ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2005 Pazartesi 15:30:49
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 15:33:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?