5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çobanoğlu için öncelik Denizli'nin

Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu, şu anda milli takımlar menajerliği ile ilgili kendisine bir teklif gelmediğini ancak kendisi için Denizlispor'un öncelikli olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile görüşmesinin ardından yeniden milli takıma gideceği yönündeki haberler sonrasında açıklama yapan Genel Menajer Çobanoğlu, gelmemiş bir teklif üzerine yorum yapmanın yanlış olacağını söyledi.

Denizlispor'un konsantrasyonunun bozulmaması gerektiğini belirten Çobanoğlu, "Şimdi dersimiz Denizli. Önemli bir yola çıktık ve dolayısıyla Denizli ile ilgili soruları cevaplıyoruz. Denizli'nin konsantrasyonunu başka tarafa çekmeye tahammülü yok. Önümüzde zorlu maçlar var. Biz o dönemleri konuşalım, yani öncelik Denizli." diye konuştu.

Çobanoğlu, "Federasyondan teklif gelirse ne yaparsınız?" sorusuna ise, "Gelmemiş teklifi gündemde tutmak doğru değil. Denizli'nin menfaatleri açısından hangisi uygun olursa onu yaparız. Öncelikle Denizli halkı ve takımıyla beraber bir yola çıktık, onlarla paylaşmadan hiçbir konuda konuşmak doğru değildir." şeklinde cevap verdi. "Bir anlamda federasyona yeşil ışık mı yakıyorsunuz?" sorusuna karşı da, "Işığın rengini siz söylediniz, ben değil." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 12:06:48
Güncelleme :26 Ocak 2006 Perşembe 12:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?