3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Çobanoğlu'ndan birlik çağrısı

Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu, zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, camianın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Denizlispor yönetim kurulu, dün akşam basın mensuplarına Dayı Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu ve Basın Sözcüsü Hasan Kıbrıslıoğlu'nun yönetim kurulu adına hazır bulunduğu iftara, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Bülent Öztürk ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeğinden sonra basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Menajer Can Çobanoğlu, Denizlispor'un zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Biz de zor bir zamanda göreve geldik. Şimdi birlik ve el ele verme zamanıdır. Görevler zor zamanlarda alınır ve başarılı olursa bir anlam kazanır.

Bu nedenle Denizlispor'a tüm Denizli'nin sahip çıkması gerekiyor" dedi. Galatasaray maçının kendileri için çok zor geçeceğini bildiklerini belirten Kıbrıslıoğlu ise "Galatasaray maçı öncesi 3 önemli eksiğimiz bulunuyor.

Bu oyuncularımızın oynamayacak olması bizim için büyük dezavantaj, ancak forma şansı bulacak oyuncuların da görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz. Vestel Manisaspor maçında ortaya konulan futbol ve sergilenen mücadele bizi çok umutlandırdı.

Galatasaray maçından mutlaka puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan, Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında cuma günü kendi sahasında Trabzonspor ile haftanın açılış maçında karşı karşıya gelecek yeşil-siyahlı ekibin yaptığı itiraz sonucunda 26 Ekim Çarşamba akşamı oynanacağı açıklanan Altay maçı, 25 Ekim Salı akşamı saat 20.00'ye alındı.

.
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 15:51:08
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 22:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?