5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizli Ankara'yı yenmek zorunda

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Ankaraspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor.

Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde yapılan idmana ülkesinde olan Kamerunlu kaleci Soulaymanou'nun dışında tüm futbolcular katılırken, antrenmanda yapılan taktik ağırlıklı çalışmanın ardından çift kale maça geçildi. Futbolcuların oldukça istekli göründüğü antrenmanda oyuncularıyla görüşen Nurullah Sağlam, Ankaraspor maçının çıkışa geçmek için çok önemli bir maç olduğunu ve mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Denizlisporlu futbolcular Levent Kartop, Bülent Ertuğrul ve İbrahim Çelik, çok iyi bir devre arası kampı geçirdiklerini belirterek, yeni gelen oyuncularla daha da güçlendiklerini söylediler. Ankaraspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ve mutlaka kazanacaklarını söyleyen Yeşil-siyahlı futbolcular, "Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Ankaraspor deplasmanı zor bir maç. İlk hedefimiz galibiyet. Ankaraspor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dediler.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 16:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?