3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizli Belediye pürneşe

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Denizli Belediyespor'da, ligin ilk yarısının son maçında lider Keçiörengücü'nü yenmenin sevinci yaşanıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi'nde 2 sezondur B Kategorisi'ne çıkmayı bir puanla kaçıran kırmızı beyazlılar, bu sezon ligin ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Ligin son haftasında seyircisiz oynanan maçta namağlup durumdaki lider Keçiörengücü'nü Yasin'in 83. dakikada attığı golle mağlup ederek, liderle arasındaki puan farkını 3'e indiren Denizli Belediyespor'da, maç sonrasında saha içi ve soyunma odaları adeta bayram yerine döndü.

Başta kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Zeki Çakır, alınan galibiyetin sevincini dakikalarca futbolcularıyla paylaştılar. Keçiörengücü galibiyetiyle hem rakibinin namağlup ünvanını silen, hem de 33 puanla ilk yarıyı 2. sırada tamamlayan kırmızı beyazlılar, soyunma odasında birbirlerine sarılıp, şarkılar söylediler.

Olumsuz hava ve saha şartlarının yanısıra seyircisiz oynanan bir maçta namağlup olan lider bir takımı yenmenin büyük bir başarı olduğunu belirten Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, "Göztepe mağlubiyetinden sonra Keçiörengücü ile aramızdaki puan farkı 6'ya çıkmıştı. Bu maçta mağlup olmamız halinde aradaki puan farkı çok açılacak ve işimiz daha da güçlenecekti. Ancak zor şartlarda oynanan ve iki takımın da kazanmak için elinden geleni yaptığı maçta gülen taraf biz olduk. Teknik heyet ve futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Denizli Belediyespor yönetim kurulu, prim ve ceza sistemine göre Keçiörengücü galibiyetiyle futbolculara 400'er YTL prim verecek. Denizli Belediyespor'da ikinci yarı hazırlık kampı 28 Aralık'ta başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 15:42:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?