3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizli Bld. hedefi tutturdu

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, ilk yarıda hedefi tutturmanın sevincini yaşıyor.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyerek ilk yarının değerlendirmesini yapan Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, sezon başında ilk yarıyı ilk 3 içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ve bu hedefi tutturduklarını söyledi.

İlk yarının son maçında lider Keçiörengücü'nü yenmeleri ile şampiyonlukta iddialarının daha da güçlendiğini belirten Namık Kemal Eraslan, "Ligin ilk yarısında zaman zaman kötü futbol oynamamıza rağmen istediğimiz puana ulaştık. İlk yarıdaki maçlarda şansın yanımızda olduğunu unutmamak gerekir. Kötü oynadığımız maçlarda dahi şansın da yardımıyla puanlar topladık. İlk yarıyı istediğimiz yerde tamamladık" dedi.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Eraslan, Teknik Direktör Zeki Çakır'ın verdiği rapor doğrultusunda 26 olan kadroyu 25'e düşüreceklerini belirterek, "Defans, orta saha ve forvete direk forma giyecek 3 oyuncu transfer edeceğiz. Bu sayı 1 veya 2 artabilir. Bu transferlerin gerçekleşmesi ile birlikte bize faydalı olacağına inanmadığımız 4-5 oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Denizli Belediyespor kimsenin yan gelip yatacağı ve para kazanacağı bir kulüp değildir. Bu zihniyetteki oyuncuları beslemek gibi bir niyetimiz yok. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu oyuncular belirlenecek" dedi.

Yapılacak olan transferlerin 2.Lig'e çıkılması halinde yine oynayabilecek kapasitede olacağını belirten Eraslan, "Denizli Belediyespor'da forma giymek isteyen bir çok oyuncu var. Bu oyuncular bizi arayarak gelmek istediklerini ifade ediyor. Transfer bütçemizi aşmamak kaydıyla önemli oyuncularla anlaşmak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 15:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?