5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizli Bld.'den futbolculara ceza

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Denizli Belediyespor'da, Ispartaspor mağlubiyeti nedeniyle futbolculara 400'er YTL para cezası verildi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, Ispartaspor maçında kötü futbol oynadıklarını belirterek, "Şampiyonluk mücadelesinde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kötü futbol ve kötü skorun nedenlerini araştırıyoruz. Bu konuda teknik heyetimizden de rapor istedik" dedi.

Yönetim olarak alınan bu mağlubiyetin nedenlerini araştırdıklarını belirten Eraslan, kötü hava şartları nedeniyle bu hafta oynanacak maçların tehir edilmesinin kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Ligde 2. sırada bulunan Fethiyespor ile oynanacak maçın ertelenmesi nedeniyle takımın toparlanmasının daha kolay olacağını kaydeden Başkan Eraslan, "Lige verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirerek Sidespor maçına iyi hazırlanmak istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir ekibin en azından kendi sahasında puan kaybetmemesi gerekir. Biz alınması gereken her türlü tedbiri alarak, bundan sonra bu tür beklenmeyen kazaları bir daha yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

Maçların ertelenmesi sebebiyle Nazilli Belediyespor ve Denizlispor ile birer hazırlık maçı yapacaklarını belirten Başkan Eraslan, Ispartaspor mağlubiyeti dolayısıyla futbolculara 400'er YTL ceza verildiğini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 13:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?