5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizli final hedefliyor

Turkcell Süper Ligi'nde kötü günler geçirmesine rağmen Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda liderliğini sürdüren Denizlispor, kupada final oynamayı hedefliyor.

Denizlispor, çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam ediyor. İlk iki maçını kazanarak grubunda liderliği bırakmayan Yeşil-Siyahlılar, hem moral kazanmak, hem de üst tura çıkmayı garantilemek için maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini söyledi. Fatih Karagümrük maçını kazanmaları halinde grupta avantajlı konuma geleceklerini vurgulayan Sağlam, "Bir üst turu garantilemek için bu maçı kazanmalıyız. Rakiplerin alacağı puanlar da önemli ama amacımız şansımızı son maça bırakmamak." dedi.

Teknik Direktör Sağlam, kupanın kulüplere ekonomik açıdan büyük katkı sağlaması sebebiyle finale kadar çıkmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Lige verilen arayı iyi değerlendirerek maça hazırlandıklarını kaydeden Denizlispor'un orta saha oyuncusu Levent ise, "Kupada iki maçta 6 puan çıkardık. Gruptan çıkmamız için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu bilinçle hazırlığımızı yaptık." diye konuştu.

Takımın kendine güveninin gelmesi için hem kupa maçının hem de hafta sonu oynanacak karşılaşmanın kazanılması gerektiğini ifade eden Burak da, "Öncelikle kupada Fatih Karagümrük, ardından oynayacağımız Kayseri maçlarını kazanmalıyız. Böylece iyi bir çıkış elde ederiz." şeklinde konuştu.

Kaptan Yusuf ise moral açısından her iki maçın da kazanılması gerektiğini, özellikle hafta sonunda oynayacakları Kayserispor'u yenerek Ankaraspor galibiyetinin tesadüf olmadığını göstermek istediklerini dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 16:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?