3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizli gol atamıyor

 Denizlispor'da deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Turkcell Süper Ligi'nde sadece bir galibiyeti bulunan ve attığı 6 golle ligin en az gol atan takımı unvanına sahip olan Denizlispor'da dün deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında alınan mağlubiyetle moraller iyice bozuldu. Yönetim kurulunun olağanüstü genel kurula gitme kararı almasıyla zor günler yaşanan Yeşil-siyahlı ekipte, alınan kötü sonuçlar nedeniyle ligde kalma umutları her hafta daha da zorlaşırken, Teknik Direktör Nurullah Sağlam oyuncularına sahip çıktı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, son haftalarda sergiledikleri mücadeleci futbolun gelecek haftalar için kendisini umutlandırdığını belirterek, "Oyuncularım sahada iyi mücadele ediyor ve kazanmak için gerekenleri ortaya koymaya çalışıyor. Ancak sezon başından beri gol yollarında yaşanan sıkıntılarımız devam ediyor. Forvet mevkiinde alternatif oyuncularımızın olmaması ve gol yollarındaki eksikliğimiz sebebiyle istediğimiz sonuçları elde edemiyoruz. Ancak futbolcularımın verdiği mücadele ve oynadığı futbol beni mutlu etti" dedi.

Bu arada Denizlispor'da milli maç nedeniyle lige verilen bir haftalık aradan dolayı futbolculara salı gününe kadar izin verildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2005 Pazar 13:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?