3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizli İlhan Özbay'la anlaştı

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını en az gol atan takım olarak son sırada tamamlayan ve forvet mevkiine transfer yapmak için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Gaziantepspor'un golcü futbolcusu İlhan Özbay ile anlaştı.

Bir süredir Gaziantep'te bulunan ve İlhan'ın kadroya dahil etmek için çalışmalarda bulunan Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve transfer komitesi üyelerinin görüşmelerden olumlu sonuç aldıkları öğrenildi. 23 yaşındaki İlhan Özbay ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldığı ve 1 Ocak'ta sözleşme imzalanacağı belirtilirken, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, İlhan'ın Denizlispor'a çok yararlı olacağına inandığını söyledi.

Yaşanan sıkıntıları en kısa zamanda geride bırakacaklarını belirten Kulüp Başkanı Ali İpek ise "Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda transfer görüşmeleri yapıyoruz. Yakında herkesi şaşkına çevirecek transferleri bir bir gerçekleştireceğiz. Tek isteğimiz taraftarlarımızın sabırlı olması ve bize güvenmeleri" dedi.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Genç Milli Takımlara sporcu kazandırmak amacıyla 14 Aralık'ta Denizli'de yapılan seçmeler sonucunda Denizlispor'dan Uğur Aktaş, Ali Helvacı, Köksal Özkara, Tugay Çetin, Burak Koca ve Alican Soylar'ın aday olarak gösterildikleri belirtildi. Denizlisporlu genç oyuncuların Ege Bölgesi karması oluşturulması için 27 Aralık'ta İzmir'de yapılacak seçmelere katılacakları ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 16:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?