5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizli'de 2 yıldız daha imzaladı

Denizlispor, Trabzonspor'dan transfer ettiği Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege ile bugün resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Ali İpek, başkan yardımcıları Mehmet Özsoy ve Yasin Cinkaya ile bazı yöneticiler de hazır bulundu. İmza töreninde Mehmet Yılmaz sezon sonuna kadar kiralık, İbrahim Ege de 2.5 yıllığına kendilerini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

Kulüp Başkanı Ali İpek, imza töreninde yaptığı açıklamada, devre arasında iyi transferler yaptıklarını belirterek, "Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege kaliteleri tartışılmaz oyuncular. Bu iki transferle daha da güçlendik. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Şimdi sıra futbolcularda. Yeni transferlerin hayırlı olmasını diliyorum. Denizlispor ikinci yarıda istediği noktaya gelecektir" dedi.

Yeni transferlerden İbrahim Ege ise Denizlispor'un Trabzonspor gibi büyük bir camia olduğunu belirterek, "Biz de tercihimizi Denizlispor'dan yana kullandık. Denizlispor şu anda bulunduğu yeri haketmiyor. Mehmet Yılmaz ve diğer oyuncularla birlikte ikinci yarıda Denizlispor'u hakettiği yere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Golcü futbolcu Mehmet Yılmaz da, daha önce birkaç kez Ege'de değişik takımlarda forma giydiğini belirterek, "Denizlispor'un yanısıra birçok takımdan teklif aldım. Ancak Denizlispor lige renk veren takımlardan biri. Bu nedenle Denizlispor'a geldim. Benim Denizlispor'a gelmem için uzun süredir uğraşan herkese ve beni kadrolarına dahil etmek isteyen diğer takımlara teşekkür ederim. Denizlispor'u ikinci yarıda daha yukarılara taşımak için camia olarak elbirliğiyle çalışacağız" dedi.

İmza töreninin ardından Denizlispor bayrağı ile objektiflere poz veren Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege, daha sonra Denizlispor'daki ilk idmanlarına çıktılar.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 14:45:44
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 15:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?