3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizli'de trasfer atağı

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Denizlispor'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Yeşil-siyahlı yönetimin Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devre arasında yollarını ayıracağı oyuncularla ilgili bu kulüplerle görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Kulüp Başkanı Ali İpek bugün İstanbul'a giderken, Yasin Cinkaya'nın da yarın İstanbul'a giderek görüşmelere katılacağı öğrenildi.

Ligde zor günler geçirdiklerini ancak umutlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini belirten 2. Başkan Yasin Cinkaya, "Başkanımızla birlikte öncelikli olarak 3 büyük kulüpten ayrılacak oyuncularla ilgili transfer çalışması yapacağız. Bu kulüplerin yöneticileriyle görüşmemizin ardından transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla görüşmeler yapacağız" dedi.

Bu arada Denizlispor yönetimi, bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Diyarbakırspor maçı öncesi futbolculara para dopingi yapmaya hazırlanıyor. Sezon başından beri biriken transfer alacakları ve maç başlarını ödemeye hazırlanan yeşil-siyahlı yönetim, Cuma günü futbolculara toplam 400 bin YTL dağıtacak.

Öte yandan Denizlispor'da Diyarbakırspor maçı hazırlıkları günde tek idmanla sürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan idmanda Teknik Direktör Nurullah Sağlam, özellikle gol yollarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi özel çalışmalar yaptırıyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Diyarbakırspor maçını kazanmak istediklerini söyleyerek, "Özellikle gol yollarındaki eksiklikleri kendi içimizde çözmeye uğraşıyoruz. Oyuncularım kazanmak için herşeyi yapıyor, ancak forvette yaşadığımız sıkıntıyı aşamıyoruz. Diyarbakırspor maçını kazanarak hem puan hem moral bulmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor'da kart cezalısı olan Mikka'nın, Diyarbakırspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 12:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?