3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizlispor kampa girdi

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi.

Ligde son sırada bulunan Denizlispor, Çaykur Rizespor'u yenerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün hafif bir idman yapan yeşil-siyahlılar, daha sonra tesislerde kampa girdi. Çaykur Rizespor'un da kendileri gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, kazanmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi.

İyi futbol oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirten Sağlam, gol yollarında daha etkili olmak zorunda olduklarını söyledi. Hüseyin Kartal, Barış, Radek ve Selim Teber'in sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceği Denizlispor'un Çaykur Rizespor karşısına, Soulaymanou, Bülent Ertuğrul, Burak, Roman Kratochvil, Mustafa Keçeli- Mikka, Tomas, Serhat,Yusuf- Taylan, Ömer Rıza onbiriyle çıkması bekleniyor.

Öte yandan, ligin ilk yarısının kendi sahasındaki son maçını oynayacak olan Denizlispor'da, yönetim taraftarlara ücretsiz bayrak dağıtacak. Yönetim, prim ve ceza sistemi gereği galibiyet primini 4 bin YTL olarak belirlerken, mağlubiyet halinde oyunculardan aynı miktarda ceza kesilecek.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 13:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?