3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizlispor'da İpek, başkan adayı

Denizlispor eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi Ali İpek, yeşil-siyahlı kulübün yarın yapılacak olağanüstü kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Zafer Katrancı ve ekibinin bir süre önce aldığı olağanüstü kongre kararının ardından başta Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'nin desteğini alan Ali İpek, mevcut yönetimin de desteğiyle yarın yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde, listesinde bulunan Salih Akilli, Yasin Cinkaya, Mehmet Özsoy, Turan Özen ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Ali Erişkin'in de katıldığı bir basın toplantısı düzenleyen Ali İpek, "Denizlispor'da zaman birlik beraberlik içinde olunması gereken zamandır. Şu anda zor bir dönemeçte bulunuyoruz. Birilerinin çıkıp göreve talip olması gerekiyordu. Ben ve arkadaşlarım kendimizi bu göreve hazır hissettik ve yönetime aday olduk. Çoğu kesime göre yürek isteyen bir ortam ama arkadaşlarım ve ben de bu yürek var. Biz zor günlerde görev almanın yüreğini taşıyoruz. Bu yürekle Denizlispor'u layık olduğu yere getireceğiz" dedi. Denizlispor'un bulunduğu zor durumdan çıkması için sadece kendilerinin çalışmasının yeterli olmadığını belirten İpek, "Tüm Denizlililer'in bu sıkıntıya ortak olması gerekiyor. Zaman fedakarlık yapma zamanıdır ve herkes üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ali İpek, 15 yıl sonra tekrar Denizlispor Başkanlığı'na aday olmasındaki tek gayenin Denizlispor'a hizmet olduğunu söyledi. Kulübün idari yapısında bir önceki yönetimin başlattığı modernizasyon çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İpek, "Denizlispor'un ne kadar borcu olduğu yarın yapılacak kongrede ortaya çıkacak. Ancak biz borç ne kadar olursa olsun bunu eritecek çalışmalar yapacağız. Denizlispor Süper Lig'de mücadele ettiği sürece bu borç, eriyecektir" dedi.

Göreve gelmeleri halinde Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve menajer Can Çobanoğlu ile yollarına devam edeceklerini belirten Ali İpek, devre arasında 3 futbolcu transfer edeceklerini, bu transferlerden birinin 3 büyük kulüpten olabileceğini söyledi.

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu, Denizlispor Koleji'nde yarın saat 14.00'te yapılacak.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 15:02:22
Güncelleme :25 Kasım 2005 Cuma 16:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?