5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizlispor'dan iki isim

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Genel Kurulu'nda Haluk Ulusoy başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Denizlispor'dan iki isim yer aldı.

Ankara'da yapılan ve Haluk Ulusoy'un 37. TFF Başkanı olduğu Olağanüstü Kongre öncesi, Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Kongre Delegesi Mustafa Can Pekdemir, Denizlispor olarak Ayhan Bermek'i destekleme kararı aldıklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bugün yapılan Olağanüstü Kongre'de, Denizlispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Avukat Turan Özen'in Haluk Ulusoy'un listesinde asil, yönetim kurulu üyesi Kadir Seyrek'in de yedek listede olması ve yeni yönetimde görev almaları dikkat çekti. Denizli'den 5 delegenin oy kullandığı Olağanüstü Genel Kurul'da, 3. Lig temsilcisi Denizli Belediyespor'un kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan'ın Ayhan Bermek'in listesinde asil üye olması, oyların bölündüğünü ortaya çıkardı.

Öte yandan Denizlispor'da Ankaraspor maçı hazırlıkları sürüyor. Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla süren çalışmalara, ülkesinin milli takımında bulunan Kamerunlu kaleci Soulaymanou Hamidou dışında tüm futbolcular katılırken, yeşil-siyahlılar taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Devre arasında 6 futbolcuyu renklerine bağlayan Denizlispor'da, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın, Ankaraspor maçı ilk onbirinde yeni transferlerden Mehmet Yılmaz, İbrahim Ege, Levent ve Brezilyalı Alex'e görev vermesi bekleniyor.

Denizlispor'un Brezilyalı bir oyuncu ile daha prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, futbolcunun bu akşam Denizli'ye gelmesinin beklendiği ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 21:48:29
Güncelleme :19 Ocak 2006 Perşembe 21:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?