7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Denizlispor'un hedefi zirve

Denizlispor Kulübü Başkanı Zafer Katrancı, Süper Lig’de bu sezon zirve için mücadele edeceklerini belirterek, "İlk 5 bizi sevindirmez" dedi. Katrancı, Beşiktaş’ın gözden çıkardığı golcü futbolcu Sinan Kaloğlu ile de büyük oranda anlaştıklarını belirterek, Sinan’ın Pazartesi günü imza atacağını kaydetti.
Denizlispor yönetim kurulu, basın mensuplarına Platinium Restaurant’ta bir yemek verdi. Yemeğe Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı, Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, yöneticiler ile basın mensupları katıldı. Yemekte sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Zafer Katrancı, geçen sezon ligde alınan 5.’liğin kendisini memnun etmediğini belirterek, yeni sezonda zirveyi hedeflediklerini söyledi. Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Sinan Kaloğlu ile İzmir’de görüştüklerini ve kendisiyle büyük ölçüde anlaşmaya vardıklarını söyleyen Başkan Katrancı, "Sinan ve menajeriyle yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Sinan’a Denizlispor’un yanısıra bir çok kulüpten transfer teklifi var, ancak Sinan ve menajeri en iyi tercihin Denizlispor olacağını düşünüyor. Yaptığımız görüşmede aramızda küçük bir pürüz dışında, her konuda anlaşma sağlandı. Bu pürüzün de giderileceğini ve Sinan’ın Denizlispor’a geleceğini umut ediyorum. Büyük bir ihtimalle Sinan, Pazartesi günü Denizli’ye gelerek imza atacak" dedi.
Ligde geçen sezon hedef olarak ilk 5’i belirlediklerini, ancak sezon öncesi buna kimsenin inanmadığını belirten Katrancı, "Benim açıkladığım bu hedefe bazı yöneticiler ve basın mensupları inanmamıştı. Gördüğünüz gibi hedefimizi tutturduk, ancak ben ilk 5’e sevinemedim. Çünkü geçen sezon daha üst sıralarda ligi tamamlamalıydık. Bu sezon yönetim, teknik heyet ve futbolcularla tam bir birliktelik içerisinde çalışarak hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız. Bu sezon ki hedefimiz zirve için mücadele etmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.
Ankara Kızılcahamam’da 2. etap kamp çalışmalarını tamamlayarak dün akşam Denizli’ye dönen Yeşil-siyahlı ekip, bu akşam yeni sezonu açacak. Denizlispor, sezon açılışında Yeni Nazillispor ile karşı karşıya gelecek.
DENİZLİ-İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2004 Pazar 11:26:17
Güncelleme :30 Ağustos 2004 Pazartesi 17:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?