3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

En önemli maçımız

Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da Teknik Direktör Nejat Biyediç, "Belki de bu sezonun en önemli maçına çıkacağız" dedi.Diyarbakırspor takımının bu hafta sahasında oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Takım, bugün Diyarbakırspor Kulübü'ne ait Şilbe Tesisleri'nde Teknik Direktör Nejat Biyediç kontrolünde idman yaptı.

Biyediç, yaptığı açıklamada, 2 hafta üst üste galip gelmelerinin sevindirici olduğunu, özellikle Kayseri Erciyesspor maçında pozitif futbol sayesinde çıkış yakaladıklarını söyledi.

Aldıkları 2 galibiyetin havasına girmemeleri gerektiğini ifade eden Biyediç, ''Belki de bu sezonun en önemli maçına çıkacağız. Maçta galibiyet alırsak çok rahatlayacağız. Hem puanımız artar hem de moralimiz yüksek olur. Böylelikle ikinci yarıya rahat gireriz'' dedi.

Talip'in sakat olduğunu, Stavreski'nin de durumunun bugün yapılacak çalışmayla belli olacağını bildiren Biyediç, Denizlispor maçında uzun bir zamandan sonra taraftarlarla buluşacaklarını aktardı.

Taraftarlardan sabırlı olmalarını ve futbolculara güvenmelerini istediklerini kaydeden Biyediç, taraftarların desteğiyle futbolcuların performansının artacağını vurguladı.

İkinci yarıya 20 puanla girmek istediklerini kaydeden Biyediç, bu nedenle Denizlispor maçından galibiyet almayı arzuladıklarını, çalışmalarını bunun üzerine yaptıklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 10:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?