3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Eski başkanlardan Denizlispor'a jest

Denizlispor'da eski başkanlar, deplasmanda oynanacak Diyarbakırspor maçı için kiralanan uçağın giderlerini karşıladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında pazar günü deplasmanda Diyarbakırspor ile karşılaşacak Denizlispor'da hazırlıklar günde tek idmanla sürüyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapılırken, yeşil-siyahlı futbolcular Diyarbakırspor'u yenerek çıkışa geçmek istediklerini söylediler.

Sakat olan Hüseyin Kartal ve cezalı Mikka dışında eksik bulunmayan Denizlispor'da, yönetim kurulu futbolculara Diyarbakırspor maçı öncesi transfer taksitleri ve maç başına alacaklardan oluşan 400 bin Euro ödeme yaptı. Diyarbakırspor maçı için özel uçak kiralayan Yeşil-siyahlı ekibe eski başkanlar ve 2 eski yönetici jest yaptı.

Eski başkanlar Ahmet Dartar, Mustafa Baysal ve Selami Urhan ile eski yöneticiler Süleyman Öztürk ve İsmail Özcan, Diyarbakırspor maçı için kiralanan özel uçağın giderlerini karşıladılar.
Denizlispor, yarın öğle saatlerinde yapacağı son idmanın ardından saat 17.00'de Çardak Havalimanı'ndan özel bir uçakla Diyarbakır'a gidecek.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 17:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?