3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Horoz finale başkoydu

Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda Kayserispor'u 3-2 yenerek grubunda liderliğe yükselen Denizlispor, kupada final oynamayı hedefliyor.

Yönetim Kurulu üyesi Hakan Bakırsoy ile kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Turan Özen, ilk yarının son maçında Fenerbahçe'ye farklı mağlup olmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Denizlispor'un iyi yolda olduğunu belirten Turan Özen, "İyi mücadele ediyoruz. Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor maçında da iyi futbol oynadık. Daha farklı galip gelebilirdik. Kayserispor maçında alınan sonuç, ikinci yarı için Denizlispor'un alacağı başarıların bir işaretidir. Takımımız iyi bir ekip ve iyi futbol oynuyor. Kayserispor maçı bunun en iyi göstergesidir. Gruptan çıkmamız açısından bu galibiyetle iyi bir avantaj yakaladık. Gruptan lider çıkıp finallere kalacağımızı umuyorum" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten ve takımdan gidecek futbolcuların belirlenmeye başladığını belirten Özen, "Teknik Direktör Nurullah Sağlam'dan gidecek futbolcularla ilgili şu ana kadar bir rapor almadık. Hocamız şu anda Gaziantep'te. En kısa sürede raporunu alacağız. Çok önemli futbolcularla görüşüyoruz. Kulüp başkanımız İstanbul'da ve transferlerle uğraşıyor. Bitme aşamasına gelen görüşmelerimiz var, ancak herhangi bir imza atılmadı. Denizlispor'un menfaati ve transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncunun futbol kariyerini olumsuz etkilememesi için isim vermemeyi uygun görüyoruz. Denizlispor Kulübü istediği futbolcuyu transfer etme konusunda tüm maddi imkanlara sahiptir. Parasal bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

Bu arada, yeni doğan bebeği ölen ve Fenerbahçe maçının ardından ülkesine giden Kamerunlu kaleci Souleymanou Hamidou'nun ligin ikinci yarısındaki ilk 4 maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Kayserispor maçında burnunda kesilme meydana gelen Fatih'in de durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, Fortis Türkiye Kupası 3. kademe maçlarının tarihlerinin değiştirilmesi üzerine Denizlispor'da kamp programı da değiştirildi. Daha önce 26 Aralık'ta topbaşı yapacağı açıklanan Denizlispor'da, ikinci yarı hazırlıkları 2 Ocak'ta başlayacak ve Antalya kampında İskenderun Demirçelikspor, Kocaelispor ve Diyarbakırspor ile maç yapılacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 15:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?