3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Horoz siftah yaptı

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Denizlispor, deplasmanda Malatyaspor'u 1-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında maçın hakemlerine tepki gösterdi. Doğan, "Geçen hafta ve bu hafta ilk dakikalarda sarı kart verilip zemin hazırlanıyor. Sonra kırmızı kart. Biz bunları yutmuyoruz. Kimseye hakkımızı yedirtmeyiz" dedi. Takım olarak çok çalışarak açığı kapatacaklarını ve sahalarında maç vermemeye gayret göstereceklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, sıkıntıların hepsini aşacaklarını ve iyi bir duruma geleceklerini söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, "Maçın kırılma noktası Eren'in kırmızı kart görmesinden sonra oldu. İlk yarıda pozisyonları değerlendiremedik. Rakip, 10 kişi olunca biraz stresli oynadı. Biz ise ikinci yarıda iyi bir golle, deplasmandan 3 puanla dönmesini bildik. Deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için sevinçliyiz" diye konuştu. Bulak, ayrıca centilmen Malatyaspor taraftarına da teşekkür etti.

Denizlisporlu futbolcu Yusuf da Malatyaspor'un 10 kişi kalmasından yararlandıklarını ve 3 puan almasını bildiklerini belirtirken, Fatih ise, "Ankaragücü maçında da iyi oynadık. Deplasmanda da puan alabilecek bir takım olduğumuzu Malatyaspor karşısında gösterdik. Gaziantepspor maçında da en iyi sonucu alacağız" şeklinde konuştu.

Malatyaspor kaptanı Mert Korkmaz ise, zorlukların üstesinden geleceklerini belirterek, "Kendi sahamızda kaybettik. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bunun telafisi bizim elimizde. Artık Gençlerbirliği maçına bakacağız" açıklamasını yaptı.

Sarı-kırmızılı oyuncu Bilal Kısa da, iki haftadır kırmızı kart gördüklerini ifade ederek, "Stresli bir maçtı. Kazanma arzumuz çoktu, ancak olmadı. Bundan sonraki maçlara bakacağız" şeklinde görüş belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 10:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?