6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Horoz SOS veriyor

Sebatspor deplasmanından sonra kendi evinde oynadığı Malatyaspor karşılaşmasında da puan kaybeden Denizlispor kötü gidişe çareler arıyor. Malatyaspor karşısında temkinli oynadıklarını rakiplerinin de güçlü olduklarını belirten teknik direktör Giray Bulak, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçeceklerini ifade etti. Bulak yaptığı açıklamada" Malatyaspor karşılaşması geride kaldı. Ligde iki karşılaşmamız kaldı. Bu karşılaşmaların birin deplasmanda Gençlerbirliği ile, diğerini ise evimizde Galatasaray ile oynayacağız. Bu iki karşılaşmada kesinlikle puan kaybetmek istemiyoruz. Öncelikle bu hafta deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği karşılaşmasından en az bir puan almak için uğraş vereceğiz. Bunu da alacağımızdan eminim" dedi.

Tek eksik Botha

Yeşil siyahlı takımda sakatlığı süren ve ilk yarı maçlarını tamamlayan Ryan Botha dışında Gençlerbirliği karşılaşmasına eksiksiz hazırlanıyor. Özgür'ün cezasının bitmesiyle birlikte kırmızı siyahlı ekibin karşısına eksiksiz çıkacak olan horozlar üç puanan şartlandılar. Futbolcuların idmanlardaki hırsı ise teknik direktör Giray Bulak başta olmak üzere yönetimide memnun ediyor. Özellikle forvet oyuncuları üzerinde duran Bulak, onlardan kaleye devamlı şut atmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Biletler ucuzlayacak

Öte yandan taraftar konusunda tedirgin olan ve kara kara düşünen yönetim bilet fiyatlarını düşürmeye düşünüyor. Özellikle öğrencilere ucuz bilet satmayı düşünen yönetim, sahaya taraftar çekebilmek için geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha detaylı çalışmalar yapılıp, taraftarlara sahaya çekmek için açıklamalar yapılacağı öğrenildi.

Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 12:52:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?