3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Horoz transfere hızlı girdi

Transfer döneminde takımı mutlaka takviye edeceklerini söyleyen Denizlispor transfer komitesinin 3 yabancı futbolcu ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

Turkcell Süper Ligi'nde ilk yarıyı son sırada tamamlayan Denizlispor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Özellikle gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve ligin en az gol atan takımlarından biri olan Yeşil-siyahlılar, forvet mevkiine almayı hedeflediği 3 yabancı ile prensip anlaşmasına vardı. Yerli golcü arayışlarında istediğini bulamayan Yeşil-siyahlılar, 2 Brezilyalı ve bir Çek oyuncu ile söz kesti.

Yurt dışında futbolcu arayışlarını sürdüren Denizlispor Transfer Komitesi, Brezilya 1. lig kulüplerinden Puntepreta'nın golcü futbolcusu Enilton ve Yuventude takımının forveti Adriano ile Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımından Wlcek ile de prensip anlaşmasına vardı. Bu 3 futbolcudan en az 2'sini kadroya dahil etmek için çalışmalarını sürdüren ve bu oyuncuların takımlarıyla görüşmelere başlayan Denizlispor'da, 5 olan yabancı sayısı 7'ye çıkacağı için Radek'in gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.

Denizlispor Transfer Komitesi'nin 3 futbolcuyla para konusunda anlaştığı, kulüpleriyle yapılacak görüşmeler sonucunda 2'sini kadroya dahil edeceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2005 Perşembe 15:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?