6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Horoz'da forma savaşı kızıştı

Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde Şemikler Tesisleri'nde olumsuz hava ve sahada çalışan Yeşil-siyahlıların verdiği forma mücadelesi teknik heyeti sevindirdi. Isınma çalışmasının ardından çift kale maç yapan Yeşil-siyahlılar, havanın yağışlı ve soğuk olması sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşadılar. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, Ryan Botha ve Alp çift kale maça katılmazken, Teknik Direktör Giray Bulak, as takımı son oynanan Kayserispor maçında sahaya çıkan ilk onbir olarak belirledi. Çift kale maçta, rakibiyle girdiği ikili mücadelede Timuçin aldığı darbe, Güven de kulağına top çarpması sonucu kısa süreli sakatlıklar yaşadılar.

Çift kale maçta futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olan Giray Bulak, atakların kanatlardan yapılmasını istedi.Ve bu tür pozisyonları futbolcularına tekrarlattı. Denizlispor’lu futbolcular Serhat ve Özgür, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Akçaabat Sebatspor ligde galibiyeti olmayan tek takım. Ligde kalma mücadelesi veren rakibimizle deplasmanda oynayacağımız maç çok zorlu geçecek. Biz, son haftalardaki iyi oyunumuz, mücadeleciliğimiz ve konsantremizi tekrarlayarak maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dediler.

Denizlispor, yarın yapacağı son idmanın ardından akşam saatlerinde karayoluyla İzmir'e oradan da, uçakla önce İstanbul'a daha sonra da Trabzon'a giderek Zorlu Otel'de kampa girecek.

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlığı geçen ancak hazır olmayan Botha dışında eksik bulunmuyor. Denizlispor Akçaabat Sebatspor maçına muhtemelen Hamidou,Özgür, Roman, Burak, Mustafa Keçeli, Serhat, Tomas, Mikka,Timuçin, Ersen Martin şeklinde çıkması bekleniyor.

Emin Barıner
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2004 Cuma 13:28:35
Güncelleme :26 Kasım 2004 Cuma 16:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?