5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Horozlar daha da güçlendi

Denizlispor'a Vestel Manisaspor'dan alınan İnanç Gültekin ve Diyarbakıspor'dan transfer edilen Ahmet Çağıran gece geç saatlerde kampa katılarak, sabah idmanına çıktı.

İlk transferini Karşıyaka'dan Selahahattin’i renklerine katarak yapan Denizlispor, transferde sessiz günlerin ardından sağ kanat oyuncusu 30 yaşındaki İnanç ve 27 yaşındaki stoper Ahmet Çağıran ile güçlendi.

Denizlispor’a gelmeyi kendilerinin istediğini, ligde sonuncu olmasının dezavantaj olmadığını belirten Ahmet Çağıran ve İnanç Gültekin “Denizlispor güçlü ve büyük bir camia. Buraya gelirken, Nurullah hoca ve Can Çobanoğlu abi ile örüştük. Kulüpler arasında anlaşma sağlandıktan sonra kampa katıldık “ dediler.

Denizlispor’un kampına katılan İnanç ve Ahmet ile birlikte Denizli'de Pazar günü yeni isimlerin katılımı ile toplu imza töreni yapılacağını belirten Genel Menejer Can Çobanoğlu, "Defans ve orta saha tamam. Şimdi gerçek sıkıntımız olan golcü konusundaki imzalarla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Denizlispor CORNER Turnuvasında dün oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra cumartesi günü oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlığını sabah yağmur altında yaptı. Öğleden sonraki idman da yağmur altında yapılırken, Teknik Direktör Nurullah Sağlam maç günü sabah idman yapacaklarını söyledi.

Selahattin’in 90 dakikalık performansını beğendiğini belirten Sağlam "İdman eksiklikleri ve arkadaşları ile uyumu her geçen gün düzeliyor. İkinci yarıda faydalı olacak" dedi. Sabah idmanında Eyüp Kaymakçı düz koşu yaparken yeni transferler İnanç, Ahmet ile Burak ve kaptan Yusuf Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile birlikte takımdan ayrı çalıştı

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 13:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?