5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Horozlar transferi noktaladı

Turkcell Süper Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, transfer çalışmalarını Brezilyalı Alessandro Andrade De Oliveira ve Kayserispor'dan Onur İçli ile anlaşarak tamamladı.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, TFF yönetim kurulu üyesi ve Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Turan Özen ile Asbaşkanı Salih Akilli'nin katıldığı imza töreninde konuşan Genel Menajer Can Çobanoğlu, ligin devre arasında en iyi, en isabetli ve ekonomisine göre transfer yapan takımın Denizlispor olduğunu belirterek, "Ligdeki yerimizden hoşlanmıyoruz. Bulunmak istemediğimiz bu yerden kurtulmak için gerekeni yerine getiriyoruz. Biz seferberlik ilan etmiştik. Bu seferberlik ilanında neler yapılması gerektiğini anlatmıştık ve bunu yerine getiriyoruz" diye konuştu.

Bugüne kadar Denizlispor'a destek veren herkese teşekkür borçları olduğunu belirten Çobanoğlu, "Ancak, güzel günlere ulaşmamız için biraz daha sabır gerekiyor. Taraftarlarımız yılmadan takımın arkasında durmalarını istiyoruz. Yarın, Denizlispor'un daha iyi günlerinin yarını olacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından daha önce Brezilya'nın Japao-Jubilo Iwata, Flumineuse, Atletico Minieiro, Cruzeiro Esporte, Corinthians, Santos, Vasco da Gama, Figverense ile Portekiz'in Porto takımında forma giyen 33 yaşındaki forvet oyuncusu Alessandro Andrade De Oliveira ve Kayseri Erciyespor'dan transfer edilen 24 yaşındaki Onur İçli, kendilerini yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Denizlispor'da 19 numaralı formayı giyecek Brezilyalı Oliveira'nın 2 defa Brezilya Milli Takımı'nda forma giydiği ve sezon sonuna kadar kiralandığı, Onur İçli ile de 3.5 yıllık anlaşma sağlandığı açıklandı.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 15:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?