5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Horozlara İbrahim Ege şoku

Denizlispor'un devre arasında Trabzonspor'dan transfer ettiği İbrahim Ege, bu sabah yapılan idmanda sakatlanınca Ankaraspor maçı kadrosundan çıkartıldı.

Turkcell Süper Ligi'nde ikinci yarının ilk haftasında Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacak Denizlispor, bu sabah yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan idmanda, İbrahim Ege, İbrahim Çelik ile girdiği ikili mücadelede ayağına aldığı darbe sonucu sakatlandı.

İbrahim Ege, sakatlığı nedeniyle Ankaraspor maç kadrosundan çıkartıldı. Antrenman sonrası Yeşil-siyahlılar karayoluyla Ankara'ya gitti. Yeni transferler Mehmet Yılmaz, Alex, Ahmet, Selahattin ve Ahmet de 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Ankaraspor karşılaşmasının çok zorlu geçeceğini belirterek, "Ligde iyi durumda değiliz. Ankaraspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Devre arasında yaptığımız transferlerle güçlendik. İkinci yarıya galibiyetle başlamak ve alt sıralardan kısa sürede kurtulmak istiyoruz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu çalışmalarımızın karşılığını görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Etap Altınel Otel'de konaklayacak Denizlispor'da, yönetim galibiyet primini 4 bin YTL olarak belirledi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 13:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?