5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Horozlarda 3 imza birden atıldı

Denizlispor, ara transfer döneminde anlaşmaya vardığı Alex, Ahmet ve Levent ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Başkan Yardımcıları Mehmet Özsoy ve Yasin Cinkaya, Menajer Can Çobanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Osman Duran, Mehmet Çayan ve Osman Vural Yapıcı da hazır bulundu.

Menajer Can Çobanoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Radek, Selim Teber, Ender, Serdal, Ömer Rıza ve Volkan Al ile yollarını ayırdıklarını, bu oyuncuların yerine Selahattin, Alex Alves, Levent, Ahmet, İbrahim Ege ve Mehmet Yılmaz ile anlaştıklarını belirterek, "Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Denizlispor olarak el attığımız tüm futbolcuları renklerimize bağlamayı başardık. Transfer yaparken, hem transfer edilen oyuncunun Denizlispor'a layık olması, hem de bütçemizi düşündük. İyi ve bilinçli transferler yaptık. Bir hafta süresince duruma bakacağız. Daha sonra bir oyuncu daha transfer edebiliriz, ancak transferin yüzde 90'ını tamamladık" dedi.

Konuşmaların ardından Brezilya'nın Botofago takımında forma giyen Alex Alaves, Konyaspor'dan Levent ve Diyarbakırspor'dan Ahmet kendilerini Yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. 3 futbolcu, imza töreninin ardından Denizlispor bayrağıyla objektiflere poz verdi. Denizlispor, Alex Alaves ile 1 yılı opsiyonlu 1.5, Levent ve Ahmet ile de 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor'un Trabzonspor'dan aldığı Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege'nin bu gece Denizli'ye geleceği ve her iki oyuncuyla da yarın sözleşme imzalanacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 15:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?