3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Horozlar'da sinirler gergin

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'a mağlup olan Denizlispor'da sinirler iyice gerildi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Zafer Katrancı, bazı taraftarların karşılaşma sonrası aracına saldırmaya çalışmasına, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Kıbrıslıoğlu'nun işyerine taşlı saldırıda bulunulmasına sert tepki gösterdi. Bu olayları yapanlara kimsenin taraftar diyemeyeceğini belirten Başkan Katrancı, "Kimse bu insanlara taraftar diyemez. Bunlar holigan, çapulcu ve teröristtir. Birkaç ay önce 15-20 kişi olan bir grup bugün binleri aştı ve holiganlık yapıyor. Bazı çevreler bunları besleyerek olayları körüklüyor. Ancak ben bu holiganlara pabuç bırakacak adam değilim" dedi.

İşyeri saldırıya uğrayan Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Kıbrıslıoğlu ise herkesin daha sakin olması gerektiğini belirterek, "Denizlispor'dan başka Denizlispor yok. Herkes üzerine düşeni yapmalı ve bu takıma sahip çıkmalı. Kötü niyetli insanlar varsa, bunlar da ortaya çıkıp niyetlerini açıklasınlar" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, Trabzonspor mağlubiyetinin herşeyin sonu olmadığını ve sadece bir maç kaybettiklerini belirtti. Özellikle gol yollarındaki sıkıntılarının Trabzonspor maçında da net bir şekilde ortaya çıktığını ifade eden Sağlam, "Göreve geldiğimiz günden beri forvette sıkıntı yaşıyoruz. Trabzonspor maçında rakibimize oranla sayı olarak az da olsa daha net gol pozisyonları bulduk, ancak bunları değerlendiremedik. Bu mağlubiyet herşeyin sonu değil. Kendi içimizde çözüm üreterek takımı bu darboğazdan çıkarmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, prim ve ceza sistemi uyarınca Trabzonspor mağlubiyeti nedeniyle futbolculara 4'er bin YTL para cezası verilecek.

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 16:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?