3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

İlk imza Selahattin'den

Denizlispor, devre arası ilk transferini Trabzonspor'un eski golcüsü Selahattin Kınalı ile yaptı.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını son sırada tamamlayan ve en az gol atan takım durumunda bulunan yeşil siyahlılar, forvet oyuncusu arayışlarında anlaşmaya vardığı ilk isme bugün imza attırdı.

Denizlispor Kulübü'nde düzenlenen ve 2. Başkan Mehmet Özsoy ve Asbaşkan Salih Akilli'nin de katıldığı imza töreninde konuşan Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu, Selahattin'i Ümit milli takımdan beri yakından takip ettiğini belirterek, "Trabzonspor, Antalyaspor, Akçaabat Sebatspor ve Karşıyaka formalarını giyen Selahattin son olarak Denizlispor'a gelmeye karar verdi. Kısa dönem transferlerde ortalık hep toz duman olur ve ortalık karışır. Birileri birilerinin kafasını hep karıştırır. Selahattin bize verdiği sözü yerine getirdi ve gereğini yerine getirdi. Selahattin'e teşekkür ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz ve bu zor dönemde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Denizlispor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ve hiç bir imzada bu kadar heyecanlanmadığını belirten Selahattin, "Kendimi futbola yeni başlamış gibi hissediyorum. Denizlispor köklü ve hedefi olan bir kulüp. Hedefi olan bir teknik direktörü var. Attığım bu imza gönülden atılmış bir imzadır. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Selahattin, bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllığına kendisini Denizlisporlu yapan imzayı attı. Selahattin, bu akşam Antalya'ya giderek Denizlispor'un kamp yapacağı otele yerleşecek ve çalışmalara erken başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 15:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?