3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Özgür için sıkı pazarlık

Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, sezon başından beri Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği ve görüşmelerin olumlu gittiği Özgür konusunda aceleci davranmadıklarını söyledi. Dün yaptığı açıklamada Özgür'ün transferi konusunda Trabzonspor'la büyük oranda anlaştıklarını ve sadece birkaç küçük pürüz kaldığını açıklayarak, "Özgür'ü Trabzonspor'a verdik sayılır" diyen Dalaman, Özgür'e Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'un da talip olduğunu söyledi. Trabzonspor'la görüşmelerin sürdüğünü ancak ortada duran pürüzlerin giderilmesinin kendilerine değil Trabzonspor'un sorunu olduğunu belirten Turgut Dalaman, "Trabzonspor'la büyük oranda anlaştık ancak pürüzler devam ediyor. Bu pürüzleri biz değil, Trabzonspor çözecek. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'dan bugün resmi transfer teklifi aldık. Biz Özgür'ün bonservis bedelini bildirdik.
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor yönetimi, Özgür'ü mutlaka transfer etmek istediklerini söyleyerek görüşmelerin sürmesini istediler. Özgür'ün fiyatını her iki takım da biliyor. İstediğimiz parayı getiren Özgür'ü alır. Bu transferde takası kesinlikle düşünmüyoruz. Para bir yana futbolcu bir yana" dedi.



Foto :Denizlispor Futbol Şube sorumlu Turgut Dalaman Özgür'ü sırtına aldı.

Yarın çözüme kavuşabilir

Özgür'ün transferinin büyük bir ihtimalle yarın çözüme kavuşacağını kaydeden Dalaman, "Yarın Ankara'da yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında her iki kulüp yöneticileriyle görüşme yapacağız. Bu görüşmelerin sonucunda Özgür'ün transferi konusunda karar vereceğiz" dedi.
Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a satılan Eyüp ile sezon sonuna kadar Akçaabat Sebatspor'a kiralanan Serdal, bugün arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrıldılar

Emin BARINER
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2005 Perşembe 13:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?