5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sağlam: Erteleme bize yarar sağlayacak

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, olumsuz hava şartları nedeniyle bu haftaki maçların ertelenmesinin kendileri için hem avantaj hem de dezavantaj olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından profesyonel lig maçlarının ertelenmesini değerlendiren Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Ankaraspor maçını kazanarak moral bulduklarını belirterek, "Beşiktaş maçı öncesi çok iyi bir hava yakalamıştık. Bu moral ve motivasyonla Beşiktaş'ı yenmeyi hedefliyorduk. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle alınan bu karar, bu yönden bizim için iyi olmadı. Beşiktaş kötü günler yaşıyor. Böyle bir atmosferde Beşiktaş ile oynamak isterdik" diye konuştu.

Devre arasında 6 yeni futbolcuyu kadrolarına kattıklarını, bu oyuncuların bir çoğunun takımla çalışmadan kadroya dahil edildiğini belirten Sağlam, "Lige verilen bir haftalık arada bu oyuncuların takıma daha çabuk uyum olmalarını sağlamaya çalışacağız. Maçların ertelenmesi bu yönde bize büyük katkı sağlayacak. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek hem kupada hem de ligde istediğimiz hedeflere ulaşmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor, maçların ertelenmesine rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil siyahlılar, verilen ara sebebiyle yarın 3. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacak.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 14:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?