3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sağlam umudunu yitirmedi

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, fırtınalı günler geçirdiklerini belirterek, "En kısa zamanda bu fırtınalı günlerden kurtulup yine bu lige renk veren ve heyecan katan bir takım hüviyetini yakalayacağız" dedi.

Denizlispor'un 2-0 yenilgisiyle biten Gençlerbirliği maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Nurullah Sağlam, maça iyi başladıklarını, ancak ilk yarının son dakikasında konsantrasyon eksikliğinden bir gol yediklerini ve zoyunma odasına yenik gittiklerini söyledi.

İkinci yarının başında gol pozisyonları bulduklarını ifade eden Sağlam, ''Bunlardan birini gole çevirebilseydik, belki oyuna ortak olabilirdik. Ama özellikle 10 kişi kaldıktan sonra Gençlerbirliği'nin daha baskılı oynadığını gördük. Gençlerbirliği gibi mücadele yönü ön planda olan bir takıma karşı 10 kişi oynamak dezavantaj. Bunu yaşadık'' dedi.

Sağlam, ağaçların fırtınalı dönemlerde büyüdüğünü kaydederek, ''Denizlispor fırtınalı günler geçiriyor. En kısa zamanda bu fırtınalı günlerden kurtulup yine bu lige renk veren ve heyecan katan bir takım hüviyetini yakalayacağız. Bunu gerçekleştirmek için çaba harcayacağız'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 11:53:09
Güncelleme :30 Kasım 2005 Çarşamba 16:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?