23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Belediyeden bayram erzakı

Selçuk Belediyesi, bayramda 400 aileyi bir defa daha sevindirdi. Belediye görevlileri tarafından çeşitli gıda maddelerinden oluşan erzak paketleri, bir çok yerde yaşananın aksine hiçbir izdihama sebep olmadan, isimleri mahalle muhtarları tarafından onaylanan ihtiyaç sahibi ailelerin kapıları tek tek çalınarak dağıtıldı.

Selçuk Belediyesi'nin bu bayramda da kendilerini düşünmesinden memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, belediye yetkilerine dualar edip teşekkürlerini bildirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde imkanları ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, "Enflasyonun düştüğü, ekonominin iyiye gittiği şeklindeki açıklamaların aksine benim ilçemde de yoksulluk artıyor. Bunu vatandaşlarımızdan aldığımız yardım isteklerinden kolayca anlıyor ve açıkça görüyoruz. Dünyaca ünlü tarihi ve kültürel zenginliklerin sahibi olan Selçuk İlçesi dahi ülke ekonomisine sağladığı ekonomik girdinin çok azını merkezi idareden alabiliyor. Yatırım yokluğu sebebiyle işsizlik ve yoksulluk her geçen gün artarak büyüyor. Sanılanın aksine ilçeyi ziyaret eden turist sayısının artışına oranla halkın turizmden aldığı fayda çok az" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 15:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?