18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

"KÖYDES projesi için 19 milyon YTL"

AK Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, KÖYDES projesi kapsamında Kütahya'ya 19 milyon YTL para aktarıldığını söyledi.
 
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve basın mensuplarını ziyaret eden Güven, duble yolların yavaşladığı yönündeki tenkitleri doğruladı. Şimdiye kadar hiç bir iktidar döneminde köylere gerekli hizmetin götürülmediğini belirten Alaettin Güven, "Köylerimizin alt yapı, su, yol ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için KÖYDES projesi hayata geçirildi. Bu kapsamda Kütahya il geneline 19 milyon YTL ödenek ayrıldı. kütahya'nın dört bir yanında KÖYDES'le ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu arada, duble yol çalışmaları yavaşladığı yönünde eleştiriler yapılıyor. Bu doğrudur. Az da olsa duble yolların yapımında bir yavaşlama var. Ancak, köylerimizi de ihmal edemeyiz" dedi.
 
Kütahya-Eskişehir karayolunun duble olan kısınlarında bazı çökmeler olduğunun hatırlatılması üzerine Güven, "Ben bu tenkitlere çok seviniyorum. Çünkü, ortada bir hizmet var. Halkımız yolların yapılmamasından değil, kaliteli olmadığından kakınıyor. Halkımız artık kaliteli hizmet bekliyor. Bu yüzden bu tenkitler beni sevindiriyor" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 13:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?